Raadsvergadering 26 maart in gewijzigde vorm

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Donderdag 26 maart a.s. is de maandelijkse raadsvergadering om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, is het alleen mogelijk deze vergadering te volgen via de livestream. Helaas is de publieke tribune niet toegankelijk. Het doorgaan van de raadsvergadering is onder voorbehoud van verdere maatrelen, actuele info vind u op eerdergenoemde website.

De agenda van deze raadsvergadering beperkt zich tot stemming over onderstaande raadsvoorstellen, die eerder zijn voorgelegd bij de carrouselvergadering van 12 maart 2020. Andere agendapunten zoals het vragenhalfuur komen te vervallen.

  • Onderzoek toekomstbestendigheid Poorterij
  • Herziening gemeenschappelijke regeling GGD Gelderland-Zuid
  • Herziening regionaal programma werklocaties
  • Gewijzigde vaststelling ontwerp bestemmingsplan Kerkwijk, Hoogveldweg
  • Bestemmingsplan Delwijnen, Delwijnsestraat
  • Bestemmingsplan Zaltbommel, Waluwe III

Meer informatie?

De volledige agenda van de raadsvergadering vind u op ons raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) of via de app Notubox en de app Politiek Portaal (alleen voor iPad).

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.