Cursus politiek actief geannuleerd

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

De bijeenkomsten voor de cursus politiek actief in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel worden wegens de ontwikkelingen omtrent het coronavirus geannuleerd. Vooralsnog is er geen zicht op welk moment de cursus alsnog verzorgt kan worden. Alle opgegeven cursisten ontvangen een bericht als de cursus op een later moment alsnog zal plaatsvinden. 

Voor vragen over de cursus politiek actief kunt u contact opnemen met de gemeenteraadsgriffies van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.