Raad on Tour in Bruchem

Geplaatst op donderdag 27 februari 2020

Op donderdag 5 maart bezoekt de gemeenteraad Bruchem. De raadsleden bezoeken het dorp in het kader van het Raad on Tour programma. Daarin gaan raadsleden op locatie in gesprek met inwoners van de kernen van de gemeente Zaltbommel.

Voorafgaan aan de bijeenkomst bezoeken de raadsleden diverse delen van het dorp. U bent van harte welkom om aan te stuiten.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00: Aanvang route door het dorp bij de Eben Haëzer
20.00:  Aanvang discussiebijeenkomst Raad on Tour
21.00:  Einde programma

Het adres van het Kerkelijk Centrum Eben Haëzer is ‘De Kosterijstraat 2, 5314AX Bruchem’. De route door het dorp komt langs het Annekeshof, Kerkplein, Peperstraat en Fazantstraat. Bij slecht weer in het mogelijk dat er wijzigingen zijn in het programma.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.