Carrouselvergadering 6 februari

Geplaatst op maandag 3 februari 2020

Donderdag 6 februari a.s. is de maandelijkse carrouselvergadering vanaf 19.00u in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

Raadszaal

• Presentatie duurzaamheid
• Vaststellen geactualiseerde bodemkwaliteitskaart en nota bodembeheer
• Plan van aanpak proces regionaal economisch ambitiedocument 2020 - 2024

Trouwzaal

• Informatienota onderzoeksrapport toekomst samenwerking Tuinbouw Bommelerwaard
• Meerjarenstrategie GGD Gelderland-Zuid

Meer informatie?

De volledige agenda van de raadsvergadering vindt u in ons raadsinformatieportaal (Deze link gaat naar een externe website).

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.