Uitkomsten gemeenteraad 14 november

Geplaatst op donderdag 21 november 2019

Tijdens de vergadering van 14 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de voorgelegde hamerstukken. De volgende inhoudelijke agendapunten zijn in de raad aangenomen:

• Nota van uitgangspunten actualisatie parkeerbeleid binnenstad (unaniem)
• Begrotingswijziging GGD inzake Veilig Thuis (unaniem)

Moties en amendementen 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.