Raad on Tour in De Spellewaard

Geplaatst op maandag 11 november 2019

Uitnodiging bewoners De Spellewaard – Raad on Tour
Op dinsdagavond 19 november wordt in samenwerking met het Wijkplatform door de gemeenteraad een bezoek gebracht aan de Zaltbommelse wijk ‘De Spellewaard’.

Bewoners van de wijk worden van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en te komen meespreken over hun buurt. De bijeenkomst wordt gehouden vanaf 20.00u in het Wijkhuis De Spellewaard.

Raad on Tour: De Spellewaard
Wijkhuis de Spellewaard v.a. 20.00u
De Poort 1 – Zaltbommel

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.