Gemeenteraad 14 november

Geplaatst op maandag 11 november 2019

Op donderdagavond 14 november is er een gemeenteraad vanaf 20.00u in het Stadhuis aan de markt. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

Hamerstukken
• Beperkte aanpasssing APV i.v.m. overlast jaarwisseling
• Verordening peutertoeslag en voorschoolse educatie
• Toetreden GR’en tot werkgeversvereniging
• Nota van uitgangspunten actualisatie parkeerbeleid binnenstad

Debat
• Begrotingswijziging GGD 2019

Daarnaast wordt er gestemd over de gestaakte motie 'vrachtwagenrijbewijs' of motie M4 uit de begrotingsraad van 7 november jl. De volledige agenda van de raad is via deze link op het RIS te bekijken. (Deze link gaat naar een externe website) De gemeenteraad vergadert vanaf 20.00u op het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.