Carrouselvergadering 31 oktober

Geplaatst op maandag 21 oktober 2019

Op 31 oktober is een carrouselvergadering gepland om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. De agenda van deze vergadering is als volgt:

1. Beperkte aanpassing APV i.v.m. overlast rondom de jaarwisseling
2. Verordening peutertoeslag gemeente Zaltbommel 2020 en tarief voorschoolse educatie
3. Nota van uitgangspunten actualisatie parkeerbeleid binnenstad Zaltbommel

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl

Meer informatie?

U bent van harte welkom om de vergaderingen vanaf de publieke tribune bij te wonen. Ook kunt u via deze link naar het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) de volledige agenda’s, vergaderstukken en webcast terugvinden.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.