Carrouselvergadering 3 oktober

Geplaatst op woensdag 2 oktober 2019

Op donderdag 3 oktober is de carrouselvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

Raadzaal:

  • Conceptnotitie uitgangspunten Regionale Energiestrategie
  • Voorstel exploitatieovereenkomst en PvA woningbouw Kapelstraat in Nederhemert
  • Bestemmingsplan Buitengebied Langerakseweg / IJsbaan
  • Informatienota Spoorveste

Trouwzaal

  • Consultatie Regionaal beleidsplan en risicoprofiel Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
  • Actualisatie masterplan fietspaden
  • Woon-zorgvisie Bommelerwaard

De volledige agenda van de carrouselvergadering vindt u op de website www.raadzaltbommel.nl, of via de app Politiek Portaal (alleen voor iPad).  De vergadering is via de website live te beluisteren. Meesprekers kunnen zich tot 24 uur voor aanvang melden via griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.