Pieter C. van Maaren geïnstalleerd als burgemeester van Zaltbommel

Geplaatst op vrijdag 20 september 2019

Op donderdag 19 september is dhr. Pieter C. van Maaren geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Zaltbommel. 

Van Maaren legde de eed af bij Commissaris van de Koning van Gelderland, John Berends. Vervolgens ontving de nieuwe burgemeester de ambtsketting van plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, Kees Metz. Hieronder een impressie van de installatie. 

Transcriptie van de video

  

   

  

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.