Gemeenteraden in September

Geplaatst op maandag 16 september 2019

In september vinden er drie vergaderingen plaats van de gemeenteraad. Deze vergaderingen vinden op de volgende data plaats:

  • Bijzondere raadsvergadering: Dinsdag 17 september om 18.30 uur
  • Bijzondere raadsvergadering:  Donderdag 19 september om 16.00 uur
  • Gemeenteraad:   Donderdag 26 september om 20.00 uur

Op donderdag 26 september is de reguliere raadsvergadering met onder andere besluitvorming van de agendastukken van de carrouselvergadering van 5 september. De volledige agenda is vanaf vandaag beschikbaar via www.raadzaltbommel.nl of via de app Politiek Portaal.

De bijzondere raadsvergaderingen vinden plaats in verband met het afscheid van waarnemend burgemeester Rewinkel (17 september) en de installatie van beoogd burgemeester Van Maaren (19 september).

De vergaderingen van de gemeenteraad vinden plaats op het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.