Informatie bezoekers / livestreamers raadsvergadering 4 juli

Geplaatst op donderdag 4 juli 2019

Bezoekers of livestreamers die de gemeenteraadsvergadering van 4 juli willen volgen dienen er rekening mee te houden dat voorafgaand aan de voordracht van de burgemeesterskandidaat een besloten vergadering wordt gehouden. 

De publieke tribune en de livestream gaan pas open na afloop van dit besloten agendapunt. Een exacte tijdsindicatie is hiervoor niet beschikbaar. Publiek die de raadsvergadering willen volgen worden geadviseerd om tijdig in het stadhuis aanwezig te zijn en plaats te nemen in het lunchcafé, of om de website tijdig te openen en te vernieuwen. 

De besloten vergadering start om 16.00u in het Stadhuis aan de Markt. Na afloop van de voordracht van de burgemeesterskandidaat wordt de vergadering wegens het nuttigen van een avondmaal geschorst tot 18.30u. Na dit tijdstip wordt de vergadering hervat met de behandeling van de voorjaarsnota / perspectievennota 2020. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.