Voordracht burgemeester en voorjaarsnota in raad 4 juli

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019

Op donderdag 4 juli staat er een raadsvergadering gepland waarin de burgemeesterskandidaat door de raad wordt voorgedragen. Wegens dit agendapunt start de vergadering op een ander tijdstip dan gebruikelijk, namelijk 16.00 uur op het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.  De voordracht van de nieuwe burgemeester vindt plaats in de openbaarheid direct na afloop van het besloten agendapunt. Toeschouwers op de publieke tribune wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn.

Perspectievennota

Om 18.30 hervat de gemeenteraad haar vergadering waarin de perspectievennota voor de begroting van 2020 wordt behandeld. De vergaderstukken, perspectievennota en de volledige agenda zijn te vinden via het raadsinformatiesysteem. (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.