Raad on Tour in Aalst

Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Op donderdag 27 juni bezoekt onze gemeenteraad Aalst. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij de gereformeerde kerk van Aalst op Prins Hendrikstraat 13. Vanuit deze locatie maken inwoners en raadsleden een wandeling door het dorp. Raadsleden maken kennis met items die spelen in het dorp.

Vanaf  20.15 uur is er een gesprek tussen inwoners en raadsleden bij Dorpshuis ’t Gement, op de Donkerstraat 19 te Aalst. Vervolgens gaan inwoners en raadsleden hierover met elkaar in gesprek. Om 21.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.