Raad on Tour Nieuwaal

Geplaatst op woensdag 22 mei 2019

Op dinsdag 28 mei bezoekt de gemeenteraad van Zaltbommel Nieuwaal. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij de kerk van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, Jocob Ekelmansstraat 20. Vanuit deze locatie wordt met inwoners en raadsleden een wandeling gemaakt door het dorp. Vanaf  20.15 is er een gesprek tussen inwoners en raadsleden bij Ons Trefpunt, op Kerkstraat 7 te Nieuwaal.

Tijdens de bijeenkomst maken raadsleden kennis items die spelen in het dorp. Vervolgens gaan inwoners en raadsleden hierover met elkaar in gesprek. Om 21.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Zie ook: 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.