Extra ingelaste vergaderingen in mei

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

Als gevolg van de behandeling van het agendapunt 'vaststellen beleid huisvesting arbeidsmigranten' in afgelopen carrouselvergadering, heeft de gemeenteraad aanvullende vergaderdata vastgesteld. 

Op maandag 6 mei is een extra carrouselvergadering gepland. Op dinsdag 21 vind er een extra meningvormende gemeenteraad plaats. Aanvangstijd van beide vergaderingen is 20.00u op het Stadhuis aan de Markt. De stukken voor deze vergadering worden als te doen gebruikelijk geplaatst op het Politiek Portaal (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.