Raad vergadert over profielschets Burgemeester

Geplaatst op maandag 25 maart 2019

De gemeenteraad van Zaltbommel vergadert op donderdag 28 maart over de profielschets van de (nieuwe) burgemeester. Daarnaast ligt de verordening op de vertrouwenscommissie voor.

De profielschets van de burgemeester is leidend in de zoektocht naar een nieuwe burgemeester. Onderdeel van de profielschets van de burgemeester is een inwonersconsultatie.

In totaal hebben 354 inwoners gereageerd op een online vragenformulier. Belangrijkste eigenschappen voor de burgemeester zijn volgens inwoners zichbaarheid, daadkracht en verbinding. Deze eigenschappen zijn samen met de andere uitkomsten van de inwonersconsultatie onderdeel van de profielschets die door de gemeenteraad is vastgesteld.

De voorliggende profielschets, de agenda van de bijzondere raadsvergadering en de livestream zijn via deze link te volgen (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.