Zwembad en Fiep Paviljoen in carrouselvergadering 7 februari

Geplaatst op donderdag 31 januari 2019

Op donderdag 7 februari is een carrouselvergadering op het Stadhuis aan de Markt. Onderwerpen zijn o.a. een presentatie over het zwembad en sporthal, het Fiep Paviljoen en het bestemmingsplan Maas-Waalweg 15 Zuilichem.

Hier vind u de volledige agenda van de carrouselvergadering (Deze link gaat naar een externe website). Wilt u over een onderwerp meespreken tijdens de carrouselvergadering? U kunt zich tot 24 uur voor aanvang van de vergadering aanmelden bij de gemeenteraadsgriffie. Dat kan via griffie@zaltbommel.nl of via telefoonnummer 14 0418. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.