Gemeenteraadsvergadering 24 januari

Geplaatst op donderdag 24 januari 2019

De gemeenteraad vergadert op 24 januari onder meer over de beheerverordening begraafplaatsen, het vestigen van een voorkeursrecht op de Wildeman III en de (her)benoeming van leden van de Rekenkamercommissie.

De agenda van de gemeenteraad en de bijbehorende livestream is hier te vinden. (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.