Gemeenteraadsvergadering 15 november

Geplaatst op donderdag 15 november 2018

De raad debatteert onder meer over de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV), de bestuursrapportage van Werkzaak Rivierenland, het Groenbeheerplan en het Gebouwenbeheerplan. Daarnaast neemt de gemeenteraad afscheid van D66 raadslid Thom Ummels. Ga hier naar de volledige agenda en de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website). Belangstellenden zijn van harte welkom! De raadsvergadering elders volgen via de webcast (Deze link gaat naar een externe website) kan ook.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.