Breedband AVRI en reclame op rotondes in raadsvergadering

Geplaatst op donderdag 27 september 2018

In de raadsvergadering van 27 september bespreekt de raad een breed palet aan onderwerpen. In het debatdeel komt de organisatie rondom het realiseren van snel internet aan de orde. Vervolgens bespreekt de raad de ruimtelijke strategische visie van de Regio Rivierenland. Hierin richt de regio zich op de speerpunten: agribusiness, economie en logistiek en recreatie en toerisme.

In de Bestuursrapportage geeft het college een toelichting op de uitvoering van de programmabegroting 2018. De fractie van de SP heeft het omgekeerd ophalen van huisvuil en de nieuwe tarieven daarvoor van de AVRI geagendeerd. Als laatste bespreekpunt staat op de agenda de brief van het college over reclame op de rotondes.

De vergadering begint om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellende zijn van harte welkom! De raadsvergadering thuis of elders volgen kan ook via de webcast van de raad (Deze link gaat naar een externe website).

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.