Vakantieperiode gemeenteraad

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018

Op 9 juli is de vakantieperiode van de gemeenteraad in gegaan. Deze periode eindigt op 20 augustus. De eerstvolgende carrouselvergadering is donderdag 13 september. De gemeenteraadsvergadering vindt plaats op 27 september. Ga hier naar het vergaderschema voor de overige maanden in 2018.

Gast van de raad
Ook na de zomerperiode gaan we weer door met onze Gast van de Raad sessies. Heeft u vragen over wat de gemeenteraad zoal doet? Tijdens Gast van de Raad krijgt u de antwoorden. In het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en lichten raadsleden de rol van de gemeenteraad toe.

Daarnaast wordt u bijgepraat over de agenda van die avond: Wat zijn de belangrijke onderwerpen? Hoe komen ze op de agenda van de raad? Het programma start om 18.45 uur en u kunt vanaf 20.00 uur de raadsvergadering geheel of gedeeltelijk bijwonen. Wilt u ook gast van de gemeenteraad zijn? Meldt u aan door een e-mail te sturen met uw telefoonnummer naar: griffie@zaltbommel.nl 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.