Gemeenteraadsvergadering donderdag 5 juli

Geplaatst op maandag 2 juli 2018

Op donderdag 5 juli start om 20:00 uur de raadsvergadering in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom! Het is ook mogelijk om de raadsvergadering te volgen via de webcast (Deze link gaat naar een externe website). Ga hier naar de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) bij de agendapunten.

De agenda is als volgt:
1 Opening
2 Vaststellen van de agenda
3 Ingekomen stukken en mededelingen
4 Regionale samenwerking / Gemeenschappelijke Regelingen
5 Vragenhalfuur en andere rechten van de raadsleden

Besluitvorming/Stemming:
6 Actualisatie grondexploitaties 2017

Debat:
7 Kaderbrief 2019 Zaltbommel
8 Jaarstukken 2017 gemeente Zaltbommel
9 Actualisatie fonds bovenwijkse voorzieningen per 31 december 2017

10 Vaststelling besluitenlijst raadsvergadering
11 Sluiting

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.