Gemeenteraadsvergadering donderdag 14 juni

Geplaatst op maandag 11 juni 2018

Op donderdag 14 juni, aanvang 20.00 uur, vergadert de gemeenteraad in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom! Maar de vergadering is ook te volgen via de webcast (Deze link gaat naar een externe website). Ga hier naar de volledige agenda en alle voorstellen (Deze link gaat naar een externe website)

De raad debatteert over de volgende onderwerpen:

  • Vaststelling van de verordening speelautomatenhal Zaltbommel
  • Jaarrekening 2017, conceptbegroting 2019 GGD Gelderland-Zuid en begrotingswijziging 2018 Veilig Thuis
  • Jaarstukken 2017 en begroting Gemeenschappelijke Regeling Avri
  • Jaarrekening 2017 veiligheidsregio Gelderland-Zuid
     
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.