Raad bespreekt bestuursakkoord nieuwe coalitie

Geplaatst op maandag 14 mei 2018

Voor aanvang van de bijzondere raadsvergadering ondertekenen de fractievoorzitters van: SGP, ZVV, CU en VVD om 19.50 uur het bestuursakkoord. In de bijzondere raadsvergadering die hierop volgt, debatteren de fracties over dit akkoord. In deze vergadering worden ook de kandidaat wethouders voorgedragen. Het gaat om: 

  • Gijs van Leeuwen SGP
  • Kees Zondag ZVV
  • Adrie Bragt Christen Unie
  • Willem Posthouwer VVD

Belangstellenden zijn van harte welkom om de beide vergaderingen bij te wonen in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. De vergaderingen elders volgen of later terugbekijken via de webcast (Deze link gaat naar een externe website) is ook mogelijk. Ga hier naar de agenda en alle voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) van de vergadering om 18.00 uur. Ga hier naar de agenda's en alle bijlagen (Deze link gaat naar een externe website), inclusief het coalitieakkoord en de portefeuilleverdeling, van de vergadering om 20.00 uur.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.