Attenderingsservice gemeenteraad

Geplaatst op maandag 30 april 2018

Dat kan via de attenderingsservice van de gemeenteraad. Om u daarvoor als nieuwe gebruiker aan te melden, gaat u naar het Raadsinformatiesysteem  (Deze link gaat naar een externe website) U maakt dan een account aan. Binnen dit account kunt u een attenderingsprofiel aanmaken. In een attenderingsprofiel kunt u aangeven welke thema’s u interessant vindt. Hiermee ontvangt u vervolgens automatisch updates als er nieuws is over één van deze thema’s.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.