Afscheid raadsleden Zaltbommel

Geplaatst op dinsdag 27 maart 2018

De volgende raadsleden nemen afscheid:

Mustapha Bounjoua, PvdA
Leon van den Dool, ChristenUnie
Gerrine Fernhout, VVD
Koos de Looff, VVD
Hellen Sluiter, GroenLinks
Hans Waaijenberg, SGP
Jos van Overvest, ZVV

Koninklijke onderscheiding Jos van Overvest
De heeer Van Overvest ontving uit handen van de burgemeester de Koninklijke Onderscheiding, lid in de Orde van Oranje Nassau.De heer Van Overvest is raadslid voor de ZVV geweest van 2006 tot heden.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.