Raad beslist dinsdag 27 maart over hertelling stemmen

Geplaatst op maandag 26 maart 2018

De aanleiding voor het mogelijke besluit van de raad morgenavond zijn stemmen, die zijn uitgebracht in het stembureau 't Slot in Gameren op een kandidaat. Echter die stemmen zijn niet te herleiden in de specifieke uitslag van dat stembureau over deze kandidaat. Een en ander is op maandag 26 maart besproken in het presidium van de raad. Als de raad in de vergadering van 27 maart besluit tot hertelling, zal deze plaatsvinden op woensdag 28 maart. Hieruit volgt dat er een extra raadsvergadering wordt ingelast voor de raad in de oude samenstelling op donderdag 29 maart om 18.00 uur. Het enige agendapunt tijdens die vergadering zal zijn de beoordeling rechtmatigheid verloop van de verkiezingen. De installatie van de nieuwe raad volgt donderdag op 29 maart om 20.00 uur.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.