Uitslag verkiezingen tijdens zitting hoofd- en centraal stembureau

Geplaatst op vrijdag 23 maart 2018

Tijdens de zitting van het hoofd- en centraal stembureau (Deze link gaat naar een externe website) maakte de voorzitter onder meer de zetelverdeling tussen de partijen bekend en de gekozen kandidaten voor de nieuwe raad. Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 27 maart (Deze link gaat naar een externe website) neemt de voorzitter afscheid van de volgende raadsleden:

  • Mustapha Bounjoua, PvdA
  • Leon van den Dool, ChristenUnie
  • Gerrine Fernhout, VVD
  • Koos de Looff, VVD
  • Hellen Sluiter, GroenLinks
  • Hans Waaijenberg, SGP
  • Jos van Overvest, ZVV

De nieuwe raad wordt geïnstalleerd tijdens de vergadering op donderdag 29 maart (Deze link gaat naar een externe website). Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens beide vergaderingen. Elders de vergadering volgen via de livestream (Deze link gaat naar een externe website) is ook mogelijk.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.