Voorlopige uitslag gemeenteraadsverkiezingen gemeente Zaltbommel

Geplaatst op woensdag 21 maart 2018

Voorlopige uitslag verkiezingen 2018 omgerkend naar het aantal zetels:

ZVV: 4  zetels

SGP: 4 zetels

PvdA/GroenLinks: 3 zetels

CU: 3  zetels

CDA:  3 zetels

VVD:  2 zetels

D66:  1 zetel

SP:  1 zetel

De definiteve uitslag wordt bekendgemaakt op vrijdag 23 maart om 10..00 uur tijdens een openbare zitting van het centraal stembureau op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11, Zaltommel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.