Verkiezingsmarkt, -festival en -feest in laatste week campagne

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018

Verkiezingsmarkt zaterdag 17 maart
Op zaterdag 17 maart tussen 09.00 – 17.00 uur kunt u de vertegenwoordigers van de politieke partijen ontmoeten op de Markt in Zaltbommel. Zij zullen belangstellenden graag bijpraten of met hen in discussie gaan over de standpunten van hun partije over bijvoorbeeld wonen, veiligheid en zorg in onze gemeente.

Jongerenfestival en –feest op dinsdag 20 maart
Aan de vooravond van de verkiezingen zijn jongeren vanaf 16 jaar van 20.00 – 22.00 uur van harte welkom op het jongerenfestival in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Jongeren kunnen dan speeddaten met de kandidaten en luisteren naar pitches van de politieke partijen. Dit alles onder leiding van gastheer Han Borias. Bezoekers aan het festival en het feest kunnen op de Markt een frietje halen.

Van 22.00 – 24.00 kunnen jongeren 18 plus, met stemkaart naar het verkiezingsfeest in het Stadscafé naast het Stadhuis. Met een drankje en muziek van DJ Servé kunnen ze napraten met de kandidaten op de lijst.
Na afloop van het feest om 24.00 uur kan iedereen met een stempas en identiteitsbewijs tot 01.00 uur stemmen in de rode dubbeldeks stembus, die op de Markt staat.

Verkiezingsavond 21 maart
Op woensdag 21 maart vanaf 22.15 uur, kunnen belangstellenden het verloop van de verkiezingen in de gemeente Zaltbommel volgen in de Raadzaal van het Stadhuis. De uitslagenavond wordt ook uitgezonden via de webcast van de gemeenteraad.

Stemwijzer: Mijn Stem Zaltbommel
De Stemwijzer van de gemeente Zaltbommel is al meer dan 4.700 maal geraadpleegd. Twijfelt u nog op welke partij u stemt of wilt u standpunten vergelijken. Ga dan naar zaltbommel.mijnstem.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.