Kalender gemeenteraadsverkiezingen

Geplaatst op donderdag 1 maart 2018

De campagne voor de raadsverkiezingen begint goed op stoom te komen. Op zaterdag 3 en maandag 5 maart doet de verkiezingsbus
alle kernen in de gemeente aan. In de rode dubbeldekker kunnen inwoners kennisnemen van de programma’s van de partijen, de gang van zaken rondom het stemmen én zelf de stemwijzer invullen. Maar er staat nog meer op stapel. Zo volgen er op 12 en 13 maart verkiezingsdebatten in het Cambium College (Courtine) en Pand 9 in Zaltbommel. De zaterdag daarop op 17 maart presenteren alle partijen zich op de Markt in Zaltbommel. Info van de deelnemende politieke partijen, verkiezingsprogramma’s, stemwijzer en gezamenlijke verkiezingsactiviteiten, u vindt het allemaal onder verkiezingen 21 maart.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.