Ambitiekeuze gecombineerde sporthal en zwembad Zaltbommel in raad 22 februari

Geplaatst op maandag 19 februari 2018

Het college heeft de raad vier mogelijkheden voorgelegd: basis, functioneel, vereniging en vereniging plus. Het college stelt de raad voor om het scenario functioneel te kiezen. In de carrouselvergadering van 8 februari bleek dat veel partijen een voorkeur hebben voor het scenario vereniging. Het valt dus nog te bezien welke keuze de raad uiteindelijk maakt. Ga hier naar de agenda en de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) van de raadsvergadering. De vergadering begint om 20.00 uur in de Raadzaal van het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom! De vergadering thuis of elders bekijken via de webcast van de raad (Deze link gaat naar een externe website) kan ook.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.