Raadslid SGP Teunis van Ooijen overleden

Geplaatst op maandag 29 januari 2018

Vanmorgen bereikte mij het verdrietige bericht van het overlijden van Teunis van Ooijen, lid van de gemeenteraad voor de SGP. Teunis laat zijn vrouw Pieternel en vijf (jonge) kinderen achter, met wie wij intens meeleven. Ook betuigen wij onze deelneming aan overige familie, nabestaanden en leden SGP-fractie.

Peter Rehwinkel,

Burgemeester gemeente Zaltbommel.

In verband met het overlijden van de heer Van Ooijen wordt de carrouselvergadering van 1 februari verplaatst naar 8 februari.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.