Gemeenteraad bespreekt Wmo verordening

Geplaatst op maandag 22 januari 2018

In de verordening zijn de regels opgenomen voor de uitvoering van het gemeentelijk beleidsplan over de maatschappellijke ondersteuning. Dat geldt ook voor de tarieven voor het Persoons Gebonden Budget (PGB). Op grond van een uitspraak vab de Centrale Raad van Beroep mag de raad het vaststellen van de tarieven hiervoor niet delegeren aan het college van b en w. Dit is in de nieuwe verordening verwerkt. In de carrouselvergadering van 11 januari kwam als bespreekpunt voor de raadsvergadering naar voren de nivellering van de tarieven tussen de zorgaanbieders en het sociaal netwerktarief. Ga hier naar de agenda en de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website). De raadsvergadering is ook te volgen via de webcast van de raad (Deze link gaat naar een externe website), maar belangstellenden zijn ook van harte welkom om de vergadering bij te wonen. De vergadering begint om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.