Twee winnaars Jeugdgemeenteraad 2018

Geplaatst op vrijdag 19 januari 2018

De groepen die een verkiezingsfeest en een -festival willen organiseren, kunnen samen aan de slag met een startbedrag van 2.000 euro van de gemeenteraad. Het was net zoals bij de vorige edities weer een enerverende bijeenkomst waarin de leerlingen voluit hun voorstellen verdedigden en debatteerden. En dat alles volgens de regels van het spel in de gemeenteraad, zoals het spreken via de voorzitter van de bijeenkomst. De winnende groepen gaan nu aan de slag om hun voorstellen te realiseren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Ga hier naar de webcast van de raad (Deze link gaat naar een externe website) als U de Jeugdgemeenteraad nog eens wilt bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.