Laatste Gast van de Raad dit jaar op 14 december

Geplaatst op maandag 20 november 2017

In het Stadhuis van Zaltbommel maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en raadsleden. Daarnaast wordt u bijgepraat over de agenda van die avond: Wat zijn de belangrijke onderwerpen? Hoe komen ze op de agenda van de raad? Wat is de rol van de raad als het besluit is genomen? Dit initiatief van de gemeenteraad heet ‘Gast van de Raad’. Het programma start om 18.45 uur en u kunt vanaf 20.00 uur de raadsvergadering geheel of gedeeltelijk bijwonen. Wilt u ook gast van de gemeenteraad zijn? Meldt u aan door een e-mail te sturen naar: griffie@zaltbommel.nl

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.