Gemeenteraad akkoord met begroting 2018

Geplaatst op vrijdag 10 november 2017

De fracties spraken hun waardering uit voor het feit dat er weer een sluitende begroting is gepresenteerd. In het debat kwamen enkele thema's terug, die het afgelopen jaar ook voor de nodige gespreksstof zorgden: parkeren binnenstad Zaltbommel, de samenwerking met de gemeente Maasdriel en de huisvesting van arbeidsmigranten. Daarnaast waren de fracties positief over onderwerpen, die zijn gerealiseerd of op de rol staan, zoals de nieuwe sportaccommodaties aan de rand van Zaltbommel, het te bouwen sporthal/zwembad complex en Wildeman II.

Hieronder de aangenomen moties en amendementen:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.