Kunst- en cultuurbeleid in carrouselvergadering 2 november

Geplaatst op donderdag 2 november 2017

In de carrouselvergadering vanavond staat onder meer het Kunst- en Cultuurbeleid 2018 - 2021 op de agenda. Het college wil de drie beleidsthema's waar kunst en cultuur aan bijdragen op een aangescherpte wijze voortzetten. Het gaat daarbij om:

  • Promotie.
  • Leren en Ontwikkelen.
  • Ontmoeten en Verbinden.

De komende jaren wil het college onder meer meer de verbinding leggen met het sociaal domein en zoeken naar andere slimme combinaties met kunst en cultuur. Verder stelt het college de raad voor om de verbinding met partners in het culturele en maatschappelijke veld, het bedrijfsleven en onderwijs te intensiveren. 

Voorafgaand aan de carrouselvergadering in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel is er om 19.00 uur een presentatie over burgerparticipatie. De carrouselvergadering start om 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom! 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.