Locatie zwembad in raadsvergadering van 26 oktober

Geplaatst op maandag 23 oktober 2017

In de gemeenteraad van donderdag 26 oktober bespreken de raadsleden de locatie van het zwembad. Het college stelt de raad voor om aan de Oude Bosscheweg een sporthal en zwembad te realiseren. De raad heeft het college verzocht om ook onderzoek te doen naar de realisatie van het zwembad bij het buitensportpark Middelweide in Zaltbommel.

Het college kiest voor de locatie aan de Oude Bosscheweg omdat er met het Cambium College en Gomarus Scholengemeenschap afspraken zijn gemaakt over de bouw van een sporthal op deze locatie. In combinatie met een zwembad levert dat volgens het college financiële voordelen op in de exploitatie van de accommodatie. In de carrouselvergadering van 12 oktober zegde het college de raad toe om de eventuele gestapelde bouw van het zwembad en de sporthal mee te nemen in de uitwerking van het plan. Ook zal het het college een bad voor peuters meenemen in de uitwerking.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.