Profiel

K. Metz (Kees)

Pasfoto van K. Metz (Kees)

Taken

Motivatie

Ik vind het mooi om mee te praten en mee te beslissen over mijn directe woon- en leefomgeving, in het belang van alle inwoners van de gemeente Zaltbommel. Daarbij vind ik het belangrijk die inwoners er ook heel nadrukkelijk bij te betrekken. De gemeente staat het dichtst bij haar inwoners; dat zorgt voor betrokkenheid. Je kunt als raadslid ook echt iets betekenen en bereiken.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Ik hoop dat mijn activiteiten bijdragen aan een omgeving waar het voor de inwoners goed leven is. Goed leven tegen een acceptabele prijs, want in deze tijd is het belangrijk de lasten voor de burgers zo laag mogelijk te houden. Goed leven ook met behulp van de burgers; maximale betrokkenheid van de inwoners is voor mij voorwaarde voor succes.

Nevenfuncties

Betaald

  • Geen enkele

Onbetaald

  • Secretaris Stichting vrienden van de Oude Watertoren Zaltbommel
  • Redactielid nieuwsbrief Vereniging Oud-raadsleden Utrecht
  • Bestuurslid Stichting Vrienden van de Bommelerwaardse Archieven
  • Redactielid van het blad van de Historische Kring Bommelerwaard, 'Tussen de Voorn en Loevestein'.
  • Bestuurslid Zaltbommel Veranderen met Visie
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.