Profiel

E. Smulders (Elke)

Pasfoto van E. Smulders (Elke)

Taken

Motivatie

Ik ben niet passief ingesteld. Als je iets wilt, moet je er voor vechten en je gaat door.
Zo ben ik opgevoed wat niet altijd betekent dat je voor de makkelijkste weg kiest. Politiek is niet makkelijk. Het is voor mij alleen wel de enige plek waar ik iets zou kunnen veranderen voor mezelf, mijn gezin, mijn straat en mijn medebewoners.
Ik heb vooralsnog geen politieke ambities die verder strekken dan mijn gemeente; ik wil voornamelijk van enige betekenis zijn voor de gemeente waarin ik woon.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Ik wil de afstand tussen politiek en inwoner verkleinen. Ik ben een moeder op het schoolplein en een klant van de lokale ondernemer. Gewoon; zoals ieder ander.
Met mijn partij, de D66, èn de inwoners wil ik in Zaltbommel de leefbaarheid verbeteren.
Prettig wonen, goede voorzieningen op sociaal en cultureel gebied zijn van belang voor ons allemaal. Daarnaast is het belangrijk onze sterke elementen te behouden; natuur en landschap, historie en cultuur, inspireren mij tot inzet en ambitie.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?


De plek waaraan ik de fijnste herinneringen heb is het Brakelse bos. De rust, de boomgaard, de dijk binnen handbereik, en de prachtige ruines; tijdens mijn verblijf in Brakel vaak opgezocht en met enig verdriet moeten achterlaten. Het stadje Zaltbommel kreeg ik er voor terug waar ik ieder jaar met een gevoel van samenhorigheid Sint Maarten vier. De vele mooi versierde straatjes zoals de Ruyterstraat; Een van de pareltjes van de Bommelse binnenstad.

Nevenfuncties

Betaald

  • ZZP'er als E. Smulders Coaching
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.