Profiel

N.H.W. Koster (Nadine)

Taken

Wat is uw motivatie om raadslid te zijn?
Tijdens mijn studie Bestuurskunde raakte ik geïnteresseerd in de lokale politiek. De waarden en ideeën van het CDA passen het beste bij mijn eigen waarden en ideeën. Ik vind dat de samenleving afgespiegeld moet worden in de raad, dus er moeten ook jongeren en vrouwen in de raad zitten. Daarom heb ik me beschikbaar gesteld. Ik vind het leuk dat ik een aanspreekpunt ben voor alle inwoners en namens hen probeer ik samen met de andere raadsleden de juiste beslissingen te maken.

Wat wil u bereiken als raadslid?
Als raadslid vind ik het belangrijk dat er positief en kritisch naar alle plannen gekeken wordt. Ik vind samenwerking waar het kan belangrijk. Ik wil een gemeente waar het goed voor elkaar is, waarin we naar elkaar omkijken, maar ook onze verantwoordelijkheden nemen. Dat betekent onder andere dat inwoners de zorg en ondersteuning krijgen die nodig is en niemand buiten de boot valt. Ik wil me ook inzetten voor het steunen van vrijwilligers en het waar mogelijk behouden van de dorpsactiviteiten. Deze activiteiten zijn belangrijk voor de saamhorigheid en de leefbaarheid van de dorpen. Samen zorgen we dat het goed voor elkaar is.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?
Ik heb niet per sé één speciale plek in de gemeente. Ik verplaats me graag door de gehele gemeente, omdat deze zoveel moois te bieden heeft. Van mooie natuurgebieden, monumenten tot mooie mensen overal kom ik wel iets speciaals tegen. Ik kan genieten van het Bruchems bos, Slot Loevestein, het Munnikenland en de Binnenstad, maar ik vind het even speciaal als iemand me uitnodigt aan zijn of haar keukentafel voor een gesprek.

Nevenfuncties

Onbetaald:

  • Vrijwilliger dorpsvereniging D'n Treffer.

Betaald 

  • Docent bij het Willem van Oranje College, Wijk en Aalburg 
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.