Profiel

M.H.F. de Hart (Mathilde)

Taken

Taken
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving en wil daarbij vanuit mijn rol als raadslid voor de ChristenUnie een bijdrage leveren.


Wat wilt u bereiken als raadslid?
Dat de gemeente Zaltbommel een fijne en goede plek blijft om te wonen en werken, de leefbaarheid in de diverse kernen moet zoveel mogelijk gewaarborgd blijven.  Ik wil me met name inzetten voor het sociale domein: goede (jeugd)zorg, oog voor mensen aan de rand van de samenleving, bestrijding van armoede en eenzaamheid.  Daarnaast is voor mij duurzaamheid een belangrijk thema. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de aarde beter achterlaten voor de volgende generatie.


Wat is uw speciale plek in de gemeente?
Dat zijn er meerdere: ik heb jarenlang met veel plezier in de uiterwaarden in Zuilichem gewoond. De vrijheid, ruimte en natuur is daar prachtig. Maar ook in de stad Zaltbommel ben ik graag. Een van de mooiste straatjes is voor mij de Bloemendaal.

Nevenfuncties

Betaalde nevenfunctie:

  • Coördinator Servicedesk en Kwaliteit

Onbetaalde nevenfunctie:

  • Official KNZB
  • Leiding zomerkamp Zomerwetje 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.