Profiel

D van der Wiele (Danielle)

Pasfoto van D van der Wiele (Danielle)

Taken

Wie ik ben?

Mijn naam is Danielle van der Wiele, geboren en getogen in Langeraar, mijn latere jeugd doorgebracht in Bergen op Zoom en sinds mijn studie in Utrecht terecht gekomen. Nu alweer 6 jaar woonachtig in Kerkwijk, samen met Wouter en onze 3 kinderen op een prachtige terpboerderij middenin het dorp. Al jaren zet ik mij op meerdere wijzen in voor de gemeenschap; als secretaris van de Dorpsraad, voorzitter van de ouderraadcommissie van het kinderdagverblijf waar onze kinderen naartoe gaan en de afgelopen 2 jaar als Burgerraadslid voor de VVD. Ook in mijn werk gerelateerde carrière ben ik als adviseur, coach en voorzitter van de OR altijd bezig geweest met belangen van anderen, mensen een stap verder helpen in wat voor context dan ook en daarnaast mee te bewegen met de gemeenschap en de toekomst.

Waar sta ik voor?

Als mens ben ik iemand die gaat en staat voor samenwerken. Iemand die écht in staat is de verbinding te maken tussen verschillende partijen, het voortouw hierin te nemen en de relatie een gezonde basis mee te geven.

Waar ga ik voor?

Aandacht vanuit de inwoners voor de lokale politiek en andersom even zo goed vanuit de politiek écht de inwoners betrekken. Praktisch gezien betekent dit meer en beter gebruik maken van de huidige vorm van zowel de Carrousel alsmede de Dorps-en wijkraden.  

Mijn werkzaamheden als Burgerraadslid in met name de Carrousel hebben mij veel inzicht en ervaring meegegeven en het duwtje gegeven richting de verkiezingen. Een mooie uitdaging en het voelt voor mij als een meer dan logische vervolgstap. Het zijn van lijsttrekker & fractievoorzitter is voor mij een belangrijk onderdeel van de stappen die ik inmiddels heb gemaakt en nog wil en hoop te maken binnen de wereld van de politiek!

Een uitgelezen kans om mezelf nog meer uit te dagen en verder te ontwikkelen, het verder uitbreiden van je netwerk, politieke gesprekken te voeren en écht een bijdrage te kunnen leveren aan onze samenleving. Iets waar ik ontzettend naar uitkijk en waarvan ik weet dat het me heel veel energie gaat opleveren!
 

Nevenfuncties

Betaald:

Consultant CINOP 's-Hertogenbosch

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.