Profiel

H.G. de Kort (Hein)

Taken

Motivatie

Ik ben de lokale politiek ingegaan omdat ik het belangrijk vind dat ook jongeren actief zijn in de gemeenteraad. Met mijn agrarische achtergrond breng ik daarnaast het nodige gezonde boerenverstand in de gemeenteraad. Al van jongs af aan speelt politiek een prominente rol in onze familie. Hierdoor heb ik een maatschappelijke betrokkenheid ontwikkeld met brede interesse. Ik zie het als een uitdaging om dit in te zetten in de gemeenteraad van Zaltbommel.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Als raadslid vind ik het belangrijk om me in te zetten voor een duurzame gemeente met sterke dorpen, kansen voor jongeren en een leefbaar buitengebied. Een gemeente waarin mensen omkijken naar elkaar en hun verantwoordelijkheden nemen. Mijn sleutelwoorden zijn: duurzaamheid, visie, daadkracht en boerenverstand.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?

De uitgestrekte weilanden in de polder waarin het melkvee rustig loopt te grazen.

Nevenfuncties

Betaald

  • Algemeen directeur Veluwehof Energie B.V. en in deze hoedanigheid dagelijks bestuurderslid Windpark Bommelerwaard-A2 B.V.
  • Adviseur regio Oost bij LTO-Noord.

 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.