Profiel

C.J. Kesting (Kees)

Pasfoto van C.J. Kesting (Kees)

Taken

Politiek is simpelweg nodig om een democratie te kunnen laten functioneren. En dat is een groot recht. Kijk maar hoe er in andere landen om gevochten wordt. Voor mij houdt dat ook in: het kunnen en mogen werken , ook in de maatschappij, vanuit de normen en waarden die ik vanuit mijn geloof in Christus mag kennen en proberen daar ook in de samenleving vorm aan te geven. Maar ook omdat we als deelnemers aan een samenleving verantwoording over die samenleving hebben, en dus niet alleen maar aan de kant kunnen blijven staan.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Een goed en stabiel bestuur van de gemeente Zaltbommel, met oog voor al haar inwoners. Met alle verschillen een prettige en leefbare gemeente te zijn. En daarbij ook goed te zorgen voor diegenen die aan de rand van die samenleving zijn komen te staan.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?

Dat is een lastige. Wanneer je door de gemeente fietst kom je veel mooie plekken tegen. Maar het mooist vind ik toch de dijken langs de rivieren. De Waalkade heeft zijn charmes in de binnenstad, maar ook de dijk langs de afgedamde Maas vind ik mooi, als je bijvoorbeeld van Wellseind naar Aalst rijdt.

Interview met Kees Kesting (MP3, 16.2 MB)

Nevenfuncties

Betaald

  • Inkoper projecten  bij GREEFA machinebouw te  Tricht
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.