Profiel

G. Bok (Geert)

Pasfoto van G. Bok (Geert)

Taken

De SGP benaderde me voor een verkiesbare plaats op de lijst. Ik kon deze roep niet naast me neerleggen en zodoende ben ik in de raad gekomen. Bijbelse gefundeerde politiek heeft al jong mijn interesse gehad en ik vind het mooi om in de raad actief te zijn.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Het verkiezingsprogramma van de SGP is nogal dik... Toch maar geprobeerd een selectie te maken. Graag zou ik zien dat het college met de ambtenaren en andere werkers binnen de gemeente (blijven) doen/uitvoeren wat het beste is voor de inwoners. Ik wil dat de gemeente Zaltbommel een financieel gezonde gemeente blijft waar het veilig en prettig wonen is. Bij dit alles leg ik de Bijbel naast het handelen van onze gemeente.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?

Het Bovenend in Hemert. Als ik 's avonds een wandeling maak en in Nederhemert bovenaan de Kapelstraatstoep sta, dan denk ik: hier voel ik me thuis; dit is mijn plek. Aan de ene kant het prachtige weidse rustgevende uitzicht over de Maas, achter het mooie dorp Nederhemert met al haar inwoners en vol bedrijvigheid.

Nevenfuncties

Betaald

  • IT manager V.d. Vlist Transportgroep

Onbetaald

  • Bestuurslid “Gebruikersvereniging Transport ICT (GTICT)”. Dat is een gebruikersvereniging van softwareproducten die worden gemaakt door Groeneveld ICT in Gorinchem.
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.