Profiel

G. Robbemondt (Gerrit)

Pasfoto van G. Robbemondt (Gerrit)

Taken

Toegegeven, ik ben nogal druk met van alles. Zo ben ik voorzitter van de Oranjevereniging uit Nederhemert, lid van het Hèmerts visserskoor en eigenaar van bedrijventerrein de Ambacht. Onlangs heb ik mijn eigen bouwbedrijf verkocht aan Van der Ven uit Brakel, na eerst achtentwintig jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest.

Het zijn allemaal zaken die ik niet doe omdat ik zo ruim in mijn tijd zit of omdat ik zo graag met mijn kop boven het maaiveld uitsteek. Maar het is omdat ik zo graag zorg draag voor mijn omgeving. Al is de vraag of dat ook telt voor het zingen bij het visserskoor. ;-)

Daarnaast ben ik actief als raadslid én bestuurslid van ZVV Zaltbommel, de enige lokale politieke partij uit de gemeente Zaltbommel. Waarom? Ik wil graag het beste voor mijn omgeving. Wil graag het goede doen voor mijn medemens. En met het goede suggereer ik misschien dat ik de wijsheid in pacht heb. Dat is zeer zeker niet zo. Maar het is wel wat ík belangrijk vindt.

Nevenfuncties

Betaald

  • Eigenaar bouwbedrijf Robbemondt
  • Mede eigenaar samenwerkingsverband Robbemondt/Hobo

Onbetaald

  • Voorzitter Oranjevereniging Nederhemert
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.